Graag iemand bereikbaar?

Als thuiswerkende copywriter en content strateeg sta ik altijd klaar om u te helpen.

Ik woon in Gent (vlakbij het Sint-Pieters-Station) en kan u dus overal in Oost-Vlaanderen makkelijk opzoeken. Zie bijvoorbeelden mijn bijdrages aan de gemeentelijke en stedelijke infobladen en infomagazines van Destelbergen, Deinze, Merelbeke, Geraardsbergen enzovoorts. En diverse bedrijven en overheden.

In Antwerpen – een heerlijk dynamische stad en provincie – ben ik actief geweest voor onder andere Gitek, Bayer, Agfa, Gimv …

Ook West-Vlaanderen bedien ik graag, met klanten als Stad Diksmuide, uitgeverij Die Keure, Picanol enzovoorts.

Copywriter gezocht in Vlaams-Brabant, Brussel, en Limburg? I’m your man, met referenties als Saint-Gobain Innovative Materials, DuPont de Nemours, Stad Halle en SGG.

 

 

 

Nieuwsgierig? Inspiratie nodig?

Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek

0494 75 74 67, jan@bodycopy.be

LinkedIn